27 augusti 2012

Att kommentera eller inte kommentera

Jag har noterat att jag, läsarsiffrorna till trots, får stå relativt oemotsagd här på bloggen. Jag är inte riktigt van vid det från verkligheten. Nu bloggar jag förvisso inte i samma stil som Lady Dahmer eller Fanny. De skriver båda bloggar som jag gärna läser men de kan ibland ha en tendens att provocera en aning. Det klart att det blir mer debatt i kommentarsfältet då.

Jag vill bara säga att jag uppskattar när ni kommenterar, nästan oavsett anledning. Utgår jag från att du vet mer om mig än du gör så att vissa inlägg blir obegripliga? Uppskattar du vissa inlägg mer, eller är det något du vill höra mer om? Har du varit med om något liknande? Eller vill du bara påpeka ett syftningsfel?

Dessutom erkänner jag att jag är väldigt nyfiken på vem som sitter bakom de där statistiksiffrorna. :) Bring your åsikt in!

4 kommentarer:

 1. Det är jätteroligt att läsa dina berättelser och du skriver väldigt levande och härligt!
  Att skriva kommentarer tar lite tid men jag förstår att det är roligt för dig att få återkoppling på det du har skrivit också!
  Kram Solveig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är väldigt glada att ni läser, det är ju såklart roligare att skriva då. Och jag borde ju förstå att ni inte tycker att det är allt för tråkigt att då läsarsiffrorna är relativt stabila. :D

   Radera
 2. Så bra att du förser mig med info om ditt liv. Du gör det på ett bra vis. Ser fram emot många glada skratt. Lycka till med danskan och danskarna. Skriv gärna om hur du gör för att inte reta dig på allt för mycket.
  Kram MammaAnna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, då behöver du inte ringa så ofta! Hehe. Nå, tack, det kan jag behöva, även om jag har träffast mest icke-danskar den här veckan. Jag får se om jag kan knåpa ihop ett inlägg om det!

   Radera