30 augusti 2012

Fiffig fitness

Idag har jag investerat ännu mer i min hälsa (läs träning). Jag handlat ett par nya träningsbyxor och blivit medlem på ett gym. Byxorna är sköna, fula och tydligen moderna, de är av ett 'svettavledande material' och har fickor. Jag är mycket nöjd. Att de är fula och moderna kanske inte är ett direkt plus, men det spelar inte så stor roll. Träningskortet är av modellen 'ta med en vän eller låna ut till en vän' så att Johan också kan gå att träna på samma kort antingen tillsammans eller på egen hand. Så, första passet avklarat. Har jag inte träningsvärk i morgon blir jag besviken.

Jag brukar inte vara så förtjust i väggord, men det här kändes passande


4 kommentarer:

 1. Så bra - det ser väldigt fräscht ut på gymmet. Jag har förresten också skrivit upp på min lista att inhandla träningskläder. Min idé är att det kan hjälpa till att komma igång om man har investerat i särskild outfit.
  Lycka till med träningen!
  Kram Solan

  SvaraRadera
  Svar
  1. När man inte ser resultat allt för snabbt kan det vara kul att köpa nya träningsprylar istället för att 'uppdatera' träningen. Tack! Du med! kram

   Radera
 2. Ser fram emot mer rapporter om resultat och träningsverk. Nu har jag avverkat 20 minuters kvällspromenad i månsken.
  MammaAnna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad härligt! Ja, efter andra besöket på gymmet kan jag meddela att träningsvärken håller i sig, trots idog stretching. Jag ser det som ett tecken på att musklerna växer!

   Radera