29 mars 2013

Slottspåsk

Nu har vi, tillsammans med Johans föräldrar, anlänt till det slottshotell i Skåne där vi ska tillbringa påskhelgen. Förutom det ivriga snöandet är det fint, och väldigt lugnt här. Det bådar för en trevlig helg.

Något vi dock noterat både här och när vi var i Berlin är det här med begränsningen till internetuppkoppling. Det finns självklart fritt internet, men en måste fråga om en kod i receptionen. Dessutom får en då en kod som bara kan användas av en åt gången. Så då får en gå till receptionen igen och be om en till kod. Här var de dessutom begränsade till att fungera i 24 timmar och i morgon får vi be om två nya koder. För oss känns det lite som att ha polletter till kranvattnet. Borde det inte kunna lösas på ett smidigare sätt?

Nå, väl. Rummet är fint och jag tror vi kommer ha det bra med vår icke-traditionella påsk. Hur firar ni påsk? Hela familjen, polarna i kollektivet eller på tu man hand? I kyrkan eller inte alls, kanske?

Apropå påsk, så missa för allt i världen inte historie-Charlottes intressanta inlägg om häxjakten och kvinnans roll i samhället under den tiden. God påske!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar