25 mars 2013

Våffor!

Idag är det vå[ohörbart sludder]-dagen, alltså den dag vi äter våfflor! Vi har i alla fall ätit våfflor till middag idag, både nyttiga, och mindre nyttiga.


Först blev det våffla med mixad avocado, crème fraîche, fiskrom och hackad rödlök, som, öh, mat. Sedan våffla med banan, vispad grädde och hemlagad chokladsås som efterrätt. Båda sorterna var mycket mumsiga.

Skönt att vi kan laga mat så att vi inte behöver vara utan sådana här svenska delikatesser!

2 kommentarer:

  1. Åh vad jag längtar efter våfflor! Glömde fullkomligt bort vår härliga vårfrudag igår och satt och tuggade på några inte så jättegoda kycklingspett från en buffé istället... Nästa år!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ajdå, inte så kul. :( Du får ta igen det med att äta extra mycket våfflor resten av veckan. Det går ju att göra smet och förvara i kylen ett tag, så kan en göra ett par stycken varje dag.

      Radera